sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Halla-aholaiset


Katselin televisio-ohjelmaa, jossa pakolaiset kertoivat omista kokemuksistaan tässä maassa ja siitä kiusaamisesta, jota he joutuivat kokemaan.  Ymmärsin hyvin sen vihan, joka saattaa syntyä joutuessaan suoranaisen syrjinnän ja rasismin kohteeksi maassa, josta he ovat tulleet hakemaan turvapaikkaa. Ikävä kyllä, mutta he eivät tienneet mihin he joutuivat.

Ei ole minun mielipiteeni kun kerron, että he ovat tulleet erääseen Euroopan väkivaltaisimmista maista.  Tämän kertovat tilastot.  Väitän kyllä, että tämä ”lintukoto” on myös Euroopan rasistisin maa, jossa kansa on umpimielistä ja kaikkea vierasta vastustavaa.  Tämän myönnän kyllä mielipiteekseni, mutta silläkin on laaja kokemukseen perustuva pohja.  Olen syntyperäinen suomalainen, mutta jouduin aikoinani syrjinnän kohteeksi vain siksiettä olin näitä paljon puhuttuja Karjalan pakolaisia.  ”Ryssän lapsi” oli usein kuulemani haukkumanimi.  Toki asuin hyvin isänmaallisessa kodissa, joten en nyt ihan terrorisoimaan ruvennut, mutta nyrkkeilemään opettelin ihan vain varmuuden vuoksi.  Suomen turvapaikkapolitiikka on lisäksi jotenkin nurinkurista.  Tutkitaan sitä, voidaanko olla myöntämättä turvapaikkaa, sen sijaan että tutkittaisiin sitä, onko olemassa estettä tämän henkilön maahan jäämiselle.

Perussuomalaisia pidettiin maahanmuuttovastaisena puolueena, ja kyllähän ns. halla-aholainen siipi sitä olikin.  Timo Soini, joka itse oli hyvinkin liberaali ja kansainvälisestikin kokenut,  hyväksyi tuon rasistisen joukon olemassaolon, uskoen Suomesta löytyvän niin suuren rasistien määrän, että se saattaisi nostaa koko puolueen kannatusta.  No ei nostanut, sillä kunnon suomalainen tuskin on rasisti.

Turun tapahtumat asettivat taas maamme turvallisuusnäkymät uuteen valoon.  Tai ainakin niin yritetään kansalle uskotella.  Kouluampumiset, kolmoismurhat, lapsitapot ja monet muut paloittelumurhat ovat jääneet melko pienelle huomiolle verrattaessa niitä tämän yhden nuoren miehen hermojen pettämiseen. Kyllä siinä näin käy, jos jatkuvasti joudut epäasiallisen kohtelun kohteeksi.


Tuskinpa kellään on mitään sitä vastaan, että viranomaiset pyrkivät estämään vastaavat tapahtumat, mutta keinot saattavat olla väärät.  Suurimmalle osalle ihmisiä on vallan samantekevää, millainen tiedustelulainsäädäntö meillä on, vaikka sitä jotenkin ratkaisevana tunnutaankin pidettävän.

Jos tässä maassa halutaan oikeasti turvallisuutta lisätä, on ihan ensimmäinen vaihe se, että kaikenlainen koulukiusaaminen kitketään pois.  Kaikki rasistiset järjestöt, joiksi minä lasken Suomen Sisun, Suomi ensin -liikeen sekä halla-aholaiset ”persut”.  Lähes jokaisen puolueen säännöt suorasti tai epäsuorasti kieltävät rikollisten jäsenyyden -  silti meillä on peräti kansanedustaji,a jotka on tuomittu rasistisista rikoksista.  Emmekö todella pidä rasistisia rikoksia rikoksina?
 
Ihan varmaa on, että tehokkain tapa torjua maahanmuuttajien aiheuttamaa rikollisuutta on rasismin kitkemin ja kunnollinen kotouttaminen. Meidän virallinen maahanmuuttopolitiikka on ihan ok., mutta toteutus ontuu.  On välttämätöntä, että esimerkiksi vastaanottokeskusten henkilökunnasta pitäisi tavalla tai toisella saada rasitit pois.  Valitettavasti niitäkin on, jopa johtavilla paikoilla ja on ihan turha luulla, että ”mamut” eivät tätä vaistoaisi.  Nämä muodostavat meidän todellisen turvallisuus riskin, vaikka yhä edelleen me suomalaiset olemme suurin riski tälle maalle.  
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti